KGzonnepanelen.nl
DHZ Zonnepaneel installaties & DHZ Cursus / community

DHZ zonnepaneel installatie en DHZ Cursus-community

Zonnepanelen zijn HOT !!  Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak produceert uzelf op een duurzame wijze energie / stroom. Door op deze duurzame wijze energie op te wekken draagt u tegelijkertijd bij aan een duurzame samenleving. Bij een DHZ installatie is het mogelijk om uw installatie binnen 4 jaar terug te verdienen. En u bespaart direct op uw maandelijkse energiekosten. Ook zullen eventuele stijgende kosten vanuit overheid in de vorm energie belasting niet voor u van toepassing zijn. De btw (21%) op uw zonnepaneel installatie kunt u zelfs terugvragen.

Ben jij handig en wil je VEEL geld besparen EN je terugverdien termijn verkorten (terugverdien termijn in minder dan 4 !! jaar is mogelijk) kies dan voor ons DHZ-zonnepaneel inkoop initiatief en al of niet het volgen van onze DHZ cursus. 

Wat is het achterliggende ''idee'' van de Community. 

Vanaf november 2019 geven wij weer elke zaterdag een DHZ cursus zonnepanelen. De kosten hiervoor bedragen € 99.- p/p. Hierin komen alle aspecten voor het zelf kunnen plaatsen van panelen aan de orde. U kunt deze cursus volgen omdat uzelf panelen wilt gaan plaatsen of u overweegt om panelen te laten plaatsen en (basis) kennis wilt vergaren. Daarnaast bieden wij onze cursisten de mogelijkheid om een collectieve inkoop te doen van materiaal tegen groothandels tarieven, hoe meer mensen mee doen hoe lager de prijs kan worden. Daarnaast een cursisten ''community'' waarbij iedereen die dat zou willen elkaar kan helpen met montage van hun systeem. Vele handen maken immers licht werk.

Zonnepanelen, Omvormers en montage materialen.

De zonnepanelen welke aangeboden zullen worden zijn van gerenommeerde merken met goede garantievoorwaarden en een zo hoog mogelijke opbrengst per paneel. Uitgevoerd in black Mono of poly (blauwe kleur). De omvormers zijn van het merk Goodwe® of INVT als montage systeem zal gebruikt gemaakt gaan worden van solarstell® , ClickfitEvo® , Esdec flatfix. Voor de ideale zonnepaneel installatie heeft u vrij zicht op het zuiden en geen schaduw op uw dak. Indien dit niet het geval is zijn er vele andere mogelijkheden o.a een oost-west opstelling of schuin op het zuiden.

Hoe werken wij ?

Wij leveren tegen inkoopprijs vanuit onze inkoop kanalen direct door naar u i.p.v dat wij een uitgebreide webshop met honderden keuzes en mogelijkheden bieden. Per bestelling rekenen wij een ''aankoop bemiddeling vergoeding'' dit zijn kosten voor advies , opstellen offerte en ''meedenken'' met u als klant. Als u aankoopt via ons krijgt u ALTIJD een kopie van onze inkoop te zien wij zijn volledig transparant hierin. Uw voordelen hiervan zijn legio.

  • Wij hoeven geen voorraden aan houden
  • Altijd de beste marktconforme prijs 
  • Levering bij u op de stoep alles vanuit 1 bron
  • U betaald ons , wij betalen onze leverancier en binnen 3 dagen wordt u geleverd.
  • Snelle levertijden (tracking codes beschikbaar)
  • Laatste zonnepaneel technologie is direct beschikbaar (geen oude voorraden die eerst op moeten)
  • Alleen kwaliteit hardware met juiste garantie en service
  • Vraag een offerte aan en vergelijk met uw huidige offerte 
  • Heeft u alleen zonnepanelen nodig of alleen een omvormer ook dat kan allemaal         

Voor de volledigheid :

Wij installeren niet !! leveren alleen DHZ systemen tegen groothandels prijzen      

Aanmeld procedure DHZ cursus. 

Indien u zich wilt aanmelden voor de cursus kunt u dat hier doen.  

----------------------------------------------------------------------------------------------